Print

Couscous met pompoen, citroen & geitenkaas

couscous salade met pompoen en geitenkaas

5 from 2 reviews

voor 2-3 personen

Scale

Ingredients

Benodigdheden

Instructions

  1. Kook als eerste de couscous zoals op de verpakking staat en voeg 2 eetlepels citroensap toe, liever te weinig water dan te veel toevoegen. Het is lekker als de couscous nog korrelig blijft en niet te plakkerig wordt. 
  2. Snijd vervolgens de flespompoen in dunne plakken van een halve centimeter en smeer ze in met wat olijfolie, peper en zout. Zet ze voor 20 minuten in de oven om te garen en een lekkere grill smaak te krijgen.
  3. Meng nu de gare couscous met de olijfolie, geitenkaas, verse dille, zest van 1 citroen. Serveer daarna de salade in een mooie schaal en versier als laatste er nog wat verse kruiden overheen.

Serveertip: lekker als maaltijd salade of als een salade bij het hoofdgerecht.

Keywords: couscous salade, gezonde salade, makkelijke salade, salade met pompoen, herfst gerecht, recept met couscous, kikkererwten couscous

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief