Chaudfontaine België mijn eerste persreis!

Chaudfontaine België mijn eerste persreis!

Mijn eerste persreis! We werden door Chaudfontaine uitgenodigd om mee te gaan op persreis. Eind maart gingen we dus met bloggers en journalisten naar Chaudfontaine. Vanuit Rotterdam vertrokken we naar dit mooie dorp in de Ardennen, waar we gingen overnachten in Chateau de Thermes. Het programma startte meteen bij aankomst. Vandaag vertel ik je meer over de persreis naar Chaudfontaine!

Persreis naar Chaudfontaine

We kwamen aan bij een prachtig hotel met spa met grote luxe kamers. Nadat we de spullen in de kamer hadden gezet gingen we snel naar beneden voor een waterproeverij van Marielle Thiadens. Na de waterproeverij gingen we dineren. We kregen verschillende klassiekers voorgeschoteld zoals eendleverpaté met cranberrysaus, kalfsvlees met morillesaus en een dessert geïnspireerd op crème brulee. Natuurlijk combineerden we deze gerechten met de verschillende waters van Chaudfontaine, maar ook met diverse wijnen. Het was een heerlijk diner!


Bezoek aan de fabriek en bron
De volgende ochtend begonnen we met een luxe ontbijt. We maakten zelf wafels, er waren verschillende verse kazen en verse zalm. Vervolgens uitchecken en weer onderweg. Next stop; de fabriek! We kregen de nieuwe smaken van Chaudfontaine te proeven en de nieuwe commercial te zien. Leuk! Vervolgens een rondleiding door de fabriek. Dit is de fabriek waar alle flesjes chaudfontaine voor de Benelux gemaakt worden. Vervolgens gingen we met zijn allen lunchen.
Na de rondleiding in de fabriek en de lunch liepen we naar de bron. Het uitzicht over het gebied was prachtig en het is mooi om te zien dat de natuur zo’n mooi product maakt!

De terugreis
Tijdens de terugreis hebben we nog meer nieuwe producten geproefd, zoals de nieuwe drankjes van Finley. Ook hebben we Coca Cola Zero lemon en vanille geproefd. Fijn dat de vanille smaak weer terug is!

voor deze persreis werd ik uitgenodigd

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd met je eerste persreis! Wat leuk! Ik heb regelmatig een wijnproeverij gehad maar een waterproeverij is nog onbekend terrein voor mij. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte