Cellulitis verwijderen met Bye bye Cellulite

Cellulitis verwijderen met Bye bye Cellulite

Onlangs leerde ik Eveline Hordijk kennen, een gepassioneerde en lieve vrouw met veel kennis over de gezondheid van het lichaam en beauty. Ze kwam bij mij op kantoor langs en vertelde over dit bijzondere & plantaardige product. Natuurlijk is voeding mijn grote passie, maar uiterlijke verzorging vind ik ook erg belangrijk. Ik, als vrij klein en smalle ‘vrouw/meisje’, heb helaas ook last van cellulite. Lees hieronder meer over Cellulitis verwijderen met Bye Bye Cellulite van Juchheim.

Byebye Cellulite online bestellen

Cellulite is eigenlijk iets waar je heel weinig aan kan doen en in je genen zit. Het maakt vaak niet uit of je groot, klein, vol of juist dun bent. Zo vertelde Eveline mij over haar wonderproduct, waar ze mega enthousiast over is. Er zijn bijvoorbeeld ook een hoop modellen die hier last van hebben. Het is namelijk een product wat geheel natuurlijk is en verder geen synthetische stoffen bevat! 

Cellulite verwijderen met Bye Bye Cellulite

In dit product zitten dus alleen maar plantaardige ingrediënten. Allemaal ontwikkeld op basis van combinatie die uit planten, struiken en blaadjes komen en op deze manier natuurlijk verwerkt worden. Dus absoluut géén parabenen, hormonen, paraffine, siliconen en zonder palm olie. Daarnaast is het ook nog eens vegan! Deze cellulite créme is dus prima te gebruiken voor je gezondheid.

Hoe werkt ByeByeCellulite®? 

Je vraagt je vast af hoe werkt dit nou eigenlijk? Ik ben sinds vorige week ook druk aan het smeren en super enthousiast en benieuwd naar het eindresultaat! 

Een wondermiddel tegen Cellulite

De crème werkt in 6 verschillende stappen:

1. Verbetering van de doorbloeding
2. Voelbare warmteontwikkeling

3. Zichtbare verbetering van de huid
4. Maakt de huid gladder
5. Versterkt de elasticiteit van de huid
6. Harmoniseren huidbeeld

Wil jij ook Cellulite vrij zijn!?

Het eerste wat ik doe is ‘proefsmeren’ om te kijken of er verbetering is. Als er verbetering is, dan betekent het dat de crème bij jou zal werken.
Een kuur is 30 tot 90 dagen, 2x daags smeren en daarna voor onderhoud 1-2 maal per week 1x per dag. Na een aantal weken kan het lijken of de huid weer wat slechter wordt. Dat hoort erbij, vooral blijven doorsmeren! Heb je een jonge huid met lichte problemen, dan zal een kuur van 30 dagen genoeg zijn. Heb je een wat oudere huid met best veel problemen, reken dan ook 90 dagen.

van je cellulite af met byebyecellulite
van je cellulite af met byebyecellulite

Wil je ook een gladde huid? Bestel dan Bye Bye Cellulite!

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website en bestel deze magische créme voor een gladde huid hier!
De prijs van een pot is €124,95. Ik raad je aan hem via Eveline te bestellen, dan zijn de verzendkosten een stuk lager. 

Willen jullie meer tips over gezondheid zoals artikels over bijvoorbeeld cellulitis verwijderen? Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

Een barterdeal met Eveline Hordijk

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte