Print

Aardappelsalade met groene kruiden & citroen

Aardappelsalade met groene kruiden & citroen 'The Lemon Kitchen
Scale

Ingredients

Benodigdheden

Instructions

Bereidingswijze aardappelsalade met groene kruiden & citroen

1. Schil als eerste de aardappels en kook ze tot ze gaar zijn, laat ze even uit dampen en pak vervolgens de aardappel stamper om ze in grove stukken te prakken of pureren.
2. Voeg vervolgens het gesnipperde sjalotje bij de geprakte aardappels, voeg nu de crème fraîche toe, citroeneest (van 1 citroen), verse kruiden (fijn gehakt) en roer even.
3. Meng het geheel goed en voeg hier als laatste nog wat verse citroensap (1 eetlepel), zwarte peper en een snuf zout aan toe. Verdeel om het gerecht mooi op te maken nog wat verse kruiden eroverheen.

Keywords: koude salade, citroen, makkelijke recepten, recepten met citroen, aardappel

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief