Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
7 reacties
Welke port stroop gebruik jezelf de witte of de rode?
Hi Chantalle
Eerlijk gezegd is dat echt prsoonijk. Ik zou zeggen begin met de witte en wil je een krachtigere smaak, gebruik dan de rode.
Wat een zalige soep!
Als groot liefhebber van uiensoep was ik heel benieuwd naar dit recept en het is meer dan lekker.
Super gemakkelijk te maken en heel smaakvol.
Aanrader dus!!
Ik ben dol op uiensoep, al maak ik het niet vaak… Toch maar eens de keuken in duiken met dit recept!
Uiensoep, we eten het hier niet vaak. En waarom niet weet ik eigenlijk niet. Toch eens uitproberen.
Ik ben zot op uiensoep!! Zo leuk dat ik dit recept tegenkom.
Ik was namelijk op zoek naar verschillende varianten.
Deze ga ik zeker uittesten!
Portstroop… Daar had ik nog nooit van gehoord. Zo leer ik telkens weer nieuwe dingen. Ik ben heel benieuwd naar dit gerecht.