Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
8 reacties
Ga ik maken, lekker zomers of ja kan ook wel met de lente nu!
Ik ga het dit weekend bakken! Mag het ipv fijne kristalsuiker bijvoorbeeld ook gewone kristalsuiker of basterdsuiker zijn of verandert de smaak daar desastreus van?
Hoi Sylvia,
Wat leuk dat je hiermee aan de slag gaat. Je kan zeker wisselen in andere suiker soorten, dat smaak verschil zal niet zo veel veranderen :-). Laat je weten wat je ervan vond?
ik heb ze zojuist gebakken (met enige vertraging haha). Je vroeg me om te laten weten hoe ze geworden zijn. Heerlijk!! Ik ken het verder niet, heb ze nooit eerder gehad dus kan niet oordelen of ze gelukt zijn. Ze zijn wat zacht met een heel summier, bijna te verwaarlozen krokante bovenkant. Moest dat wat knapperiger zijn normaalgesproken? Nu meer cake achtig. Maar wel lekker!!
Leuk recept, moet je de boter smelten?
Heb je de uitleg wel gelezen?
lijkt me heerlijk, maar hoe lang moeten ze in de oven?
groet Carla
Heb je de uitleg wel gelezen?