10 x Makkelijke Pasta Recepten met citroen

10 x Makkelijke Pasta Recepten met citroen

Pasta! Wat ben ik toch blij met deze geniale uitvinding, ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen! Als ik zou moeten kiezen is spaghetti wel mijn favoriet. Ik vind de structuur van de dunne sliertjes erg lekker, vooral als je met je vork het hebt opgerold. Ja, een en al smaakbeleving dus. Wist je dat  italianen pasta dus met alleen een vork eten? Pasta met een lekkere saus, olijfolie, kaas en citroen, dan ben je eigenlijk al klaar. Hierbij heb je dus niet persé vis of vlees nodig. Ben jij net zoals ik he-le-maal weg van pasta?

Sinds een paar maanden werk ik heel nauw samen met Pastaficio.nl, een bedrijf wat de allerlekkerste en kwalitatiefste pasta’s uit Italië haalt. Deze kan je dus allemaal online kan bestellen.

Bekijk hieronder 10 x Makkelijke Pasta Recepten met citroen.

 

Opzoek naar nog meer makkelijke pasta recepten? Klik dan hier!


Volgen jullie The Lemon Kitchen al opFacebook, Instagram & Pinterest?

pastaficio-spaghetti-siracusana

10 x Makkelijke Pasta Recepten met citroen 

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte