Wie zijn The lemon kitchen?

Jadis & Anouk

 

Wat leuk dat je op onze website kijkt! Wij zijn Anouk en Jadis en zijn ontzettend gek op alles wat met eten te maken heeft. Onze liefde voor citrusvruchten is groot! We voegen altijd een fris element toe aan een gerecht voor een perfecte smaakbalans. Als je onze recepten gaat maken heb je sowieso een handrasp nodig! In onze gerechten vind je veel groente omdat ze zó lekker en gezond zijn! We houden van delen. Je vindt op The lemon kitchen vooral recepten, food content, recensies en conceptontwikkeling. Wil je een samenwerken of heb je een vraag neem dan contact met ons op. Veel kook en leesplezier!

Wat doen wij?

 1. Concept ontwikkeling / advies
  – Menukaart advies
  – Meewerken aan productontwikkeling
 2. Receptuur ontwikkeling / Food content
  – Food fotografie
  – Food styling/foto bewerking 
  – Receptuur
  – Vlogs
 3. Recensies / reviews
  – Presenteren /kookworkshop
  – Recensies (restaurants/food gerelateerde zaken)
  – Review producten
  – Toelichting / uitleg ingrediënten

Jadis Schreuder

Ik ben Jadis Schreuder, ik ben 25 jaar. Laatstejaars food innovation student met afstudeerrichting design. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Culinair recensent in spé. Perfectionistisch, empathisch, gepassioneerd en een doorzetter. Passie voor fotografie en foodstyling! Verder word ik erg blij van uit eten gaan en ben dan ook kritisch. Ik lever kwaliteit en verwacht dit ook van anderen. Samen delen is voor mij het belangrijkst. Ik ben helemaal weg van citrusvruchten en frisse smaken! Kook graag Aziatisch en houd van smaakexplosies. Lust geen rozijnen. Het leven is een feestje omdat je elke dag weer lekker eten mag!

Anouk de Rooij

Mijn naam is Anouk de Rooij, ik ben 25 jaar. In 2015 ben ik afgestudeerd als Food Designer. Ik ben perfectionistisch, nieuwsgierig en leer graag van andere eetculturen. Recepten schrijven, foto’s maken het stylen van gerechten is echt waar mijn passie ligt. Daarnaast brouw ik ook mijn eigen bier en heb ik nog veel meer concepten en ideeën waar ik later aan zou willen werken. De Hollandse keuken is niet mijn favoriet, dus ik eet mijn stamppot met sambal. Ik eet dus graag pittig en tropisch fruit is ook een favoriet.

Copyright

Alle artikelen, recepten en recensies die geschreven zijn op deze site zijn door ons zelfs geschreven. De foto’s worden zelf gemaakt en zijn dus eigendom van The lemon kitchen en de makers. Tenzij anders vermeld. Daarmee zijn de foto’s en teksten op www.thelemonkitchen.nl beschermt door copyright. Wil je info gebruiken of een recept gebruiken, neem dan even contact op en laat even een link naar de website achter.

Disclaimer

Op de site www.thelemonkitchen.nl zullen af en toe reviews verschijnen van producten en boeken. Hierover zullen wij een mening vormen. Deze producten worden gekocht of worden soms toegestuurd. Dat de producten soms gratis worden ontvangen betekent geen garantie op een positieve review. De review moet passen bij Thelemonkitchen.nl, waar wij voor staan en wat wij interessante producten vinden.
Het belangrijkste vinden wij, dat we eerlijk schrijven. Ook wanneer we minder positief over iets zijn.
Als er nog vragen zijn stuur dan even een berichtje naar thelemonkitchen@hotmail.com of laat hieronder een reactie achter.

No Comments

Geef een reactie