Valentijn chocolade van Australian

Shout out to all the chocolate lovers! Wie maak je niet blij met kwaliteit chocolade? Valentijn staat natuurlijk in het teken van de liefde. Liefde en chocolade zijn een perfecte combinatie. Australian verkoopt speciaal voor Valentijn chocolade hartjes. Gevuld met allerlei bijpassende noten die de chocolade nóg lekkerder maken. Omdat wij altijd opzoek zijn naar nieuwe smaakcombinaties waren wij verrast door de combinaties van Australian. Dit bedrijf is sowieso een favoriet wat ijs betreft. Vers gemaakt kokosijs is een aanrader. De chocolaatjes zien er aantrekkelijk uit in deze verpakking. Vooral die roze is om op te eten. Wij hebben er van ge’noten’ en ze voor jullie beoordeeld. Valentijn vier je dus met valentijn chocolade van Australian.

De 4 soorten van helemaal nuts

Helemaal nuts1

Voor afwisseling in smaken is het zeker een goed plan om de 4 hearts te kopen. Verras je lover met deze bijzondere chocolade hartjes! Van pure chocolade met pistache noten tot aarbeienchocolade met amandelen. Hieronder hebben wij omschreven wat voor smaken de verschillende harten hebben. Je kan het kopen voor €6,95.

Melkchocolade met hazelnoten:
Deze smaakcombinatie komt ons bekend voor, Nutella natuurlijk! Echt een alle mans vriend. Lekker maar niet super speciaal.

Witte chocolade met aardbeien en amandelen:
Witte chocolade met aardbeien zijn een goede combinatie. Als je dit met amandelen eet gaat er een wereld voor je open. Lekker! Het romige van de witte chocolade met het friszoete van de aardbei en het knapperige van de amandelen zijn een gouden trio.

Pure chocolade met pistachenoten:
Pure chocolade wordt bij steeds meer mensen favoriet. Het bittere van de pistachenoten past goed bij deze pure chocolade. Vergeleken met de rest is deze het minst zoet.

Witte chocolade met pecannoten:
Dit is echt een chocolaatje voor de zoetekauw. Het romige van de witte chocolade met de iets wat krokante pecannoot, is zoet!

Dus haal van de week nog deze romantische chocolaatjes voor je lover! Australian verkoopt ook nog grote chocoladeharten met een crunchy binnenkant of met noten. Genoeg keuze dus.

No Comments

Geef een reactie