lifefood crawnchies

Snoepen op de gezondheidsbeurs

‘’We waren erg benieuwd naar de gezondheidsbeurs, eerlijk gezegd hadden we geen idee wat we moesten verwachten! Het groene gedeelte van de beurs was alles omtrent eten. Er was een smaaktheater waar Mathijs Vrieze van de maaltijdbox een eigen podium had. Hij gaf leuke kookshows met verschillende producten. We zijn bij twee kookshows geweest. Een vrolijke man die zijn passie mooi overbrengt. Na elke show kon je proeven wat Mathijs had gemaakt. Lekker snoepen op de gezondheidsbeurs!‘’

De gezondheidsbeurs

De eerste keer op de gezondheidsbeurs en we waren aangenaam verrast! Eigenlijk is één dag naar zo’n beurs te kort. Er is zoveel te zien! Uiterlijke verzorging, sporten, producten voor in je huis en natuurlijk voeding. Wij zijn alleen met het gedeelte voeding al heel de dag bezig geweest, daarnaast lieten we ook testen of wij genoeg vitamines binnen kregen en wat bleek? We moeten meer gezonde vetten eten.. Iets waar wij ons weinig van kunnen voorstellen, aangezien we dol op avocado zijn!

Lifefood

De stand die er vooral uit sprong was de stand van Lifefood. Ze maken van onder andere van zeewier gezonde snacks. De stand zag er kleurrijk uit en er stond een enthousiast team te vertellen over de producten. Er is een nieuwe chipslijn Crawnchies uitgekomen die eigenlijk is uitgebracht met een knipoog naar Pringles. De gezonde variant met verschillende smaken. Ze gebruiken zeewier, zoete aardappel en spinazie als basis. De vijgen speculaas lijnzaadrolletjes zijn ook een lekkere snack!

Crawnchies met zeewier:
Krokante chipjes met een zoute nasmaak. Het heeft een donker grijze kleur wat iets minder aantrekkelijk is en de nasmaak is iets wat bitter. Zeker aan te raden als je van zeewier houdt!

Crawnchies met spicy paprika van zoete aardappel:
Onze favoriet van de drie! Oranje chipjes en dat komt door de zoete aardappel. We houden beide van een zoet-pittige combinatie. Zeker een aanrader, ook voor kinderen om gezond te snacken.

Crawnchies spinazie en knoflook:
Groene dunnere chips met een een neutralere smaak. Spinazie en knoflook zijn een goede combinatie en dat komt ook mooi terug in deze chips. Lekker om te snacken en voor avonds op de bank.

life food organic spice roll

Vijgen-Speculaas Lijnzaadrolletjes:
Echt erg lekker! Een kruidige smaak en een goede bite. Ze hebben van deze lijn nog veel meer smaken zelfs gekruide cashewnoten. 

Benieuwd naar deze snacks ? Ga dan naar de site van Lifefood!

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Geef een reactie