granaatappeltaartjes

Nature’s pride

 

Ik houd van fruit, voornamelijk tropisch fruit. Voor een verse mango kun je mij wakker maken. Toen ik dus de uitnodiging kreeg om naar Nature’s pride te gaan sloeg ik dit natuurlijk niet. We zouden een rondleiding in het bedrijf krijgen en een kijkje in de keuken. Dit betekende dus lekkere hapjes!

Toen we met de auto aan kwamen bij de vestiging van Nature’s pride zagen we een gigantisch gebouw. Erg modern en mooi. Eenmaal binnen waren er al een aantal foodbloggers aanwezig en we deden even een voorstelrondje. Daarna volgde een presentatie.

Nature’s pride importeert, exporteert, rijpt en verpakt meer dan 300 exotische groenten en fruit soorten van over de hele wereld.  Daarnaast zijn ze leverancier van de Eat me avocado’s en mango’s. Deze zijn gegarandeerd rijp en dus direct eetbaar.

Vervolgens een kijkje achter de schermen. Hierbij kwamen natuurlijk witte labjassen en haarkapjes tevoorschijn. Die ons  ontzettend goed stonden. Er werd ons uitgelegd hoe het rijpingsproces van mango’s in zijn werking gaat. Dat avocado’s drie kleuren hebben, maar daardoor dus ook drie smaken. Verder werd er iets verteld over de kwaliteitscontrole bij aankomst maar ook de controle na het rijpingsproces.

En toen… Ja toen waren er hapjes. De chef van Nature’s pride, wie ook de lunch maakt voor de medewerkers en de recepten en foto’s maakt voor het bedrijf had speciaal voor ons wat hapjes gemaakt. Naast de fantastische box, die bovenaan deze blog staat waren er ook passievruchtpannacotta’s, een broodje met gekruide kip en avocado en granaatappeltaartjes.

panna cotta passievrucht

gekruide kip avocado

granaatappeltaartjes

Toen nog even een korte introductie van de mangosnijder. Ideaal om je mango snel te verwerken. We gingen weg met een doos vol fruit zoals op de foto en een geweldig boek van de topchef Angelique Schmeinck. Met de zoete en hartige smaakcombinaties die met de verschillende fruitsoorten te maken zijn. Hier zullen binnenkort verschillende recepten van te vinden zijn op deze blog! Natuurlijk zijn er ook recepten op de site van Nature’s pride te vinden.

 

Print Friendly, PDF & Email

No Comments

Geef een reactie