High tea bij MonQui met Social Deal

‘s-Hertogenbosch heeft er weer een nieuwe hotspot bij! In de straat van het centraal station recht tegen over Jan de Groot vind je MonQui. MonQui is een drie verdiepingen tellende winkel, koffiebar, werkplek en hotel in één. Om de Bosschenaren kennis te laten maken met deze concept-store kun je met Social Deal voor €11,25 (50% korting) genieten van een mini high tea.

Winkel, koffiebar & werkplek
Bij het ontvangst werden we hartelijk ontvangen. De winkel ziet er mooi uit en je vindt er allerlei verschillende hebbedingetjes zoals mooi servies, kaarten en bijzondere banken. Het was een warme zonnige dag en daarom zijn wij lekker in de tuin gaan zitten. Vandaag even geen thee maar een karaf gevuld met verfrissend sinaasappelwater voor bij de High Tea.

De High Tea

Al vrij snel kwam de eigenaresse met een houten plateau gevuld met allerlei lekkers en moois. We begonnen met een pompoen-citrus soepje met zonnebloempitjes. Altijd fijn als er citrusvruchten zoals citroen en sinaasappel worden gebruikt in gerechten. Daarbij werd er los een kleine salade met zalm en zoete aardappel, taco gevuld met makreel en granaatappel pitjes geserveerd. Op de plank lag nog een zoete aardappel quiche met Thaise kip. Dit was ons favoriete gerechtje! Deze high tea is wel echt voor de hartige liefhebbers. Qua  zoet krijg je een zelfgemaakte kokosmakroon, puntje watermeloen, rood fruit en een stukje brownie.

Deze mini High Tea was lekker, licht en een aanrader!
Voor 11,25 per persoon krijg je via Social Deal een high tea bij MonQui! Wie ga jij meenemen naar deze nieuwe plek in ’s-Hertogenbosch?

No Comments

Geef een reactie