Happy Goat, smeerbare geitenkaas

Gesponsord – Happy Goat is een merk waar ook wij heel erg happy van worden. Happy Goat is een verse smeerbare geitenkaas die nu al in verschillende varianten verkrijgbaar is. De producten van Happy Goat zijn lekker op brood, als dip of voor bij de borrel. Er zijn nu vier smaken: Naturel, Groene kruiden, Honing Vijg en Tomaat & Paprika. De smeerbare geitenkaas is vegetarisch, glutenvrij en biologisch. Ze willen biologische geitenzuivel met hun product toegankelijker maken. We vertellen jullie graag over dit kleinschalige en ambachtelijke merk.

Zorgboerderij de Lingehof

In 2014 heeft Happy Goat mede mogelijk gemaakt om zorgboederij Lingehof uit te breiden. Op zorgboederij de Lingehof worden dagelijks 500 geiten gemolken en dat terwijl het eerst allemaal is begonnen met een kleine schuur. Deze geiten worden verzorgd door 15 mensen met een zorgaanvraag. Daarnaast wonen daarvan 10 op de zorgboederij. Omdat er nog een groot tekort is aan biologische geitenmelk, is er in 2015 nog een locatie bij gekomen. De locatie, ook in Rhenoy heeft zelfs 1500 geiten. Ondanks het grote aantal hebben de geiten binnen en buiten genoeg ruimte om een fijn leven te hebben. Voor de mensen die op deze boederij werken is een modern apartementcomplex gebouwd, zodat wonen en werken dicht bij elkaar is!

De producten van Happy Goat

De producten van Happy Goat zijn innovatieve producten op basis van biologische geitenmelk. De eerste smaken waren de naturel en groene kruiden variant. Nu zijn daar ook honing & vijg en tomaat & paprika bijgekomen. Bij Happy Goat werken ze dagelijks aan het optimaliseren van het product en aan nieuwe smaken. Vandaar ook de mooie smeerbare structuur van het product. Wil je 1 van de producten proberen? Ze zijn verkrijgbaar bij Marqt, Zuivelhoeve winkels, Estafette en de Natuurwinkels. Wij zijn in ieder geval fan! Probeer je het product en wil je het delen op social media? Gebruik dan #spreadthegoodness in je post. Laten jullie ons en Happy Goat weten wat jullie van het product vinden?

No Comments

Geef een reactie