Diner bij Versus in Den Bosch

Voor wie regelmatig in Den Bosch komt is de Korte Putstraat een bekende straat. Deze straat heeft zoveel leuke eettentjes, waaronder Versus. Versus was het bekende Sushi Lounge, maar heet sinds kort dus Versus. Je kunt er lekker binnen zitten, maar er is ook een leuk terras. Social deal heeft een leuke deal voor je. Je kunt namelijk een 3-gangen diner eten voor €14,75 (55% korting).

Versus

Versus zit op de hoek van de Korte Putstraat en is dus ongeveer 10/15 minuten lopen vanaf het station. Het restaurant is stijlvol en doet denken aan een lounge bar. We kregen een mooi plekje bij het raam. Oosterse en Westerse kooktechnieken worden hier gecombineerd. Zo kun je genieten van een pasta met garnalen, een ribeye, maar ook een sushipalet.

Rainbow maki, zalmtartaar en een sushi palet

We kozen beide voor verschillende hapjes, zodat we vanalles konden proeven. Om ons heen zagen we al mooi opgemaakte borden en mooie porties. Als voorgerecht kozen we allebei voor de crawfish salade. Rivierkreeftjes werden gecombineerd met druiven, mesclun, mango en avocado. Een fris en niet zo zwaar voorgerecht. Het tussengerecht was voor ons een moeilijke keuze, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor de rainbow maki en de zalmtartaar. De rainbow maki met tempuragarnaal was heerlijk! Dit is sowieso één van onze favorieten. Daarnaast namen we de röstitoast met zalm, avocado en limoenschuim. We dachten dat er kokos verwerkt zat in de röstitoast. Dit pastte goed bij de zalm en avocado. Voor het hoofdgerecht koos Jadis nogmaals voor de sushi en ik was erg benieuwd naar de ribeye met groene peper. Deze werd geserveerd met een gepofte aardappel met zure room. Door de zure room zaten kruiden en rode ui verwerkt, daardoor was het gelijk veel hoger op smaak.

Je kunt veel verschillende gerechten proeven bij Versus. Vooral de sushi ziet er echt prachtig uit! Dit menu is zonder dessert, maar dit is ook nog niet nodig. Desnoods ga je nog een lekker ijsjes halen op de markt op de terugweg naar het centraal station! Social Deal heeft nog even de deal van €14,75. Wees er snel bij en ga lekker eten bij dit mooie restaurant.

No Comments

Geef een reactie