Contact

Privacyverklaring

The Lemon Kitchen is er van bewust dat jij vertrouwen stelt in het bedrijf. Verder ziet The Lemon Kitchen het dan ook als haar verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Alles wat op deze website vermeld staat is vanuit The Lemon Kitchen geformuleerd zo niet, dan wordt dit met een bronvermelding aangegeven. 

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Op deze contactpagina vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken (zo snel mogelijk) te beantwoorden.

Sponsering

Als een artikel gesponsord is wil dit niet zeggen dat ze gemanipuleerd zijn, alle teksten en recepten zijn naar eigen mening ontwikkeld en omschreven. De samenwerkingen zijn bewust aangegaan en passen bij het concept en de filosofie van The Lemon Kitchen.

Gegevens
Je gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via info@thelemonkitchen.nl of door deze contactpagina in te vullen.