Chaudfontaine Fusion voor onderweg

Gesponsord – Kennen jullie Chaudfontaine Fusion al? Chaudfontaine heeft onlangs fruitsmaken toegevoegd aan haar mineraalwater om meer keuze en variatie te bieden. Licht bruisend mineraalwater gewonnen uit de Belgische Ardennen met de natuurlijke smaakaroma’s van citroen en pompelmoes-cranberry. Héérlijk! Onze voorkeur gaat natuurlijk al snel naar de citroen variant, maar de pompelmoes-cranberry is ook echt lekker. Wij nemen deze verfrissende drankjes het liefste overal mee naar toe. Chaudfontaine voor onderweg is een aanrader. Deze verfrissende licht bruisende dorstlessers zonder suiker en calorieën zijn must-have gadgets voor in je tas. Tip: zet ze van te voren in de koelkast, gekoeld zijn ze het allerlekkerst!

Waar komt de naam Chaudfontaine vandaan?
Chaudfontaine Fusion bestaat voor 99,9% uit natuurlijk mineraalwater wat afkomstig is uit een unieke warmwaterbron dicht in de buurt van de Belgische Ardennen, bij het dorp Chaudfontaine. Vandaar de prachtige naam Chaudfontaine dus. Dit is de enige plek in de Benelux waar het water met een temperatuur van 37 graden uit de bodem komt. De naam van het dorp, Chaudfontaine, betekend ‘warme bron’. Een sierlijke naam met een mooie betekenis.

Wat houdt zuiver mineraalwater precies in?
Voordat het zuivere water uit de thermale bron bij Chaudfontaine wordt gehaald heeft het maar liefst 60 jaar door verschillende bodemlagen gereisd. De bijzondere diepte en de duur van dit natuurlijke filteringsproces zorgen voor een unieke zuiverheid en perfecte mineraalbalans van Chaudfontaine.

chaudfontaine-fusion-citroen-foto-2-1

Chaudfontaine Fusion voor onderweg

De lichtbruisende natuurlijke smaken van Chaudfontaine Fusion zijn een must-have voor onderweg. Je kan ze onderweg bij stations of langs de weg vinden in het koelschap. Zo ervaar je deze nieuwe drankjes op hun best! Wij reizen elke week een hoop af en hebben altijd wel een van de twee Chaudfontaine Fusions in de tas. De natuurlijke smaken zijn goed te combineren bij een broodje of gerecht die je onderweg koopt. De lichtbruisende Fusions zijn niet alleen dorstlessend maar gewoon lekker om te drinken. Het is verfrissend en ook lekker om je smaak te neutraliseren na bijvoorbeeld een goede kop koffie. Lange dagen op school of kantoor kunnen vermoeiend zijn, daarom vinden wij het heerlijk om een van de twee handige 500 ml verpakkingen bij ons te hebben.

nieuwe-smaken

 

Een extra reden om water te drinken
Tijdens de drukke periodes kun je wel eens vergeten om voldoende te drinken. Met deze nieuwe varianten heb je meer zin om te drinken en krijg je op deze manier genoeg water binnen. Het is een lekkere afwisseling voor gewoon water. Zoals algemeen bekend is het belangrijk om voldoende water binnen te krijgen. Vanuit groente en fruit krijg je dagelijks ongeveer 0,7 liter water binnen en dat is niet genoeg. Voor volwassenen is het aanbevolen om dagelijks minimaal 1,5 tot 2 liter water te drinken.

De twee Chaudfontaine Fusions met een vleugje fruit zijn onderweg te verkrijgen. Onder andere in het openbaar vervoer, tankstations en in enkele supermarkten.
Geniet ervan!

No Comments

Geef een reactie