Auberge de Zwaan; een zes-gangen diner

Afgelopen week hebben we een 6 gangendiner bij het restaurant Auberge de Zwaan gegeten. Het was een zomerse dag en zaten in de serre met de deuren wijd open. Al sinds 1623 is Auberge De Zwaan een fijne plek voor een hapje of drankje met familie, vrienden en zakenrelaties in Oirschot. Auberge De Zwaan is gevestigd aan de Oirschotse markt met een uitkijk op de Sint-Pieterskerk. Het restaurant is een chique wit gebouw met een toplocatie!

Tijdens het diner kregen we een menukaart met zes gangen die vooraf al was samengesteld door de chefkok. Ons viel direct op dat er vernieuwende combinaties op de menukaart stonden. We zijn elke gang weer verrast door lekkere en mooie smaken.

Het diner bij Auberge de zwaan

Wijnliefhebber? Ze hebben een Ipad waarop je zelf een wijn kan selecteren op jouw smaak. Natuurlijk kan een ‘houtgerijpt’ wijntje bij ons niet ontbreken. Als eerste gang kregen we rode mul met parelcouscous en zure groente. Vervolgens kregen we een klein kopje met romige en licht pittige, iets wat frisse Thaise Tom Yam soep. Altijd een favoriet! Als derde gang kregen we een bijzondere combinatie van gebakken makreel, mango chutney en een Aziatische saus. De vierde gang kwam al vrij snel hierna, maar dat vonden wij helemaal prima! De gerechtjes waren gelukkig klein en niet al te vullend. In het vierde gerecht zat een van onze favoriete lekkernijen, namelijk krokant gebakken zwezerik. WOEHOE! We zullen niet vertellen wat dit precies is (haha)! Als hoofdgerecht kregen we malse lam medallions met gepofte knoflook saus en (eindelijk) wat groente. Wij zijn echt groente liefhebbers en houden er van als het een grotere rol speelt in een gerecht. Als nagerecht kregen we aardbeien tiramisu met karamel. Karamel doet het echt áltijd goed bij ons.

De deal

Wil je ook een drie of zes-gangen menu bij Auberge de Zwaan eten. Wees er dan snel bij, via Social Deal kun je met 50% korting dineren en betaal je dus €16,25 in plaats van €28,50!

#spon

No Comments

Geef een reactie